Coaching

Coaching är olika beroende på vad du vill ha hjälp med. Coaching är till för att hjälpa dig förbättra ditt liv på ett eller flera plan och kan läggas upp på ett par olika sätt.

Vill du ha coaching för ett specifikt problem, t.ex. att sluta röka eller bli av med en fobi? Då har du kommit helt rätt. Detta kallar vi för Specifik Coaching. Ett fast pris och garanterat resultat.

Är du en person som vill prestera på topp och som verkligen vill lyckas? Samtidigt som du mår bra på alla plan och trivs och tycker om det du gör ännu mer. Du förväntar dig det bästa av dig själv och andra och vill verkligen få ut max av det du gör och av livet.
Det kan vara så att du upplever en hel del stress i livet och vill göra något åt det så att du kan leva ditt liv med mer glädje och närvaro, samtidigt som du presterar på en högre nivå. Kanske är du VD, ledare, chef, konsult, elitidrottare, artist eller toppresterare på annat sätt? Är du också beredd att göra en rejäl satsning på dig själv? Då är Coachprogrammet rätt för dig.

Är du en idrottare som verkligen vill satsa, nå framgång och må bra under tiden så är troligen Mental Träning för Idrottare rätt väg att gå. Ta kontakt nu så hjälper vi dig med ett upplägg som passar dig helt rätt. Bra, eller hur?

Allt är självklart med Time2Change 100% nöjd-garanti.