Vem är du?

Hur har du tränat dig till det?

Vet du någon som vill få med sig lite tips som gör livet lite lättare, lite enklare, lite roligare? Maila e-postadressen till livstips@time2change.se så lägger vi med den personen i nätverket. Se till att det är godkänt av mottagaren. ?
—————————————-
Min Frida. Min underbara Frida!
Hon kommer att få åka till Leklandet. Inte för att hon tjatat om det. (För hon har definitivt låtit oss veta att hon vill dit.) Utan för att hon är den hon är. Och eftersom hon är den hon är, så ser hon saker på ett visst sätt och hon tar sig an världen på ett framgångsrikt sätt. Och det gör att jag vill göra något särskilt för henne.
Hon bakade pepparkakor igår. Ensam. Pappa köpte pepparkaksdegen. Resten gjorde hon. Utom att grädda pepparkakorna. Det ville hon ha hjälp med. Och pappa lyckas bränna pepparkakorna. Inte bara första plåten, utan även plåt nr sertraline dosage. 2.
Skit.
Hennes reaktion, efter ett ögonblick av besvikelse (verkligen bara ett ögonblick) är
”Jamen vad bra att det räcker till en omgång till!”
I morse, när jag sa till henne vad full av beundran jag är för hur hon såg det positiva och höll humöret uppe så kommer det ur den alldeles nyvakna lilla 8-åringen:
”Jamen pappa! Den tredje plåten blev ju jättebra!”
Hon hade också sett till att lära sig av de första händelserna, så hon hade skippat det jättetunna kakorna och gjorde alla i mer ”normaltjock” storlek, eftersom hon märkte att de lite tjockare klarade sig bättre. ”Mest flexibel vinner!” som nån sa. Lära sig, göra om och lyckas.
En del skulle påstå att hon är barnsligt oskuldsfull, naiv eller bara omedveten om livets motgångar och allt vad det innebär. För det har de tränat på.
Den senaste forskningen visar i stället på att hon har tränat in receptet för framgång och lycka. Samtidigt. Hennes fokus låg på det som gick bra, vilket innebar att hon lyckades. Hon vaknar med glädje och hon lärde sig en hel del i processen. Hon mår bättre och är bättre rustad för framtiden som ett resultat av hela processen.
Du har jobbat med något och gjort ett riktigt bra jobb. Du förlitar dig i en del av processen på andra och de missar kapitalt så att allt ditt arbete blir förstört. buy tv domains . Och du går vidare, stärkt av det hela och du gör det efter bara ett kort ögonblick.
Hand upp alla som hade tagit det lika bra.
Det handlar inte om gener. Det handlar om träning.
Om ett år eller en månad eller nånstans däremellan kan du också vara där. I närheten i alla fall. Om du tränar.
Min hand är fortfarande nere. Jag tränar varje dag och blir bättre varje dag.
Frida har tränat och just därför är hon den hon är.
Kan det vara värt att träna attityd och inställning?

Kom ihåg:

Du är viktig. Du är värdefull.

Lusi said that parents had not complained about the program to her or to other school officials, but she also http://overnightessay.co.uk acknowledged that the district had let the program operate with little oversight