Om Andreas Kullberg

Andreas Kullberg har en förmåga att entusiasmera och engagera samtidigt som han förmedlar väldigt praktiska och användbara kunskaper, metoder och verktyg på ett strukturerat och tydligt sätt. Utbildningar och föreläsningar pendlar från skratt och hög energi till eftertanke och djupare insikter som förändrar livet positivt på ett ögonblick.

Andreas är certifierad Trainer i NLP, har en examen i projektledning och har sedan 2006 utbildat coacher och ledare. Tusentals coachsamtal och föreläsningar, tillsammans med hundratals utbildningsdagar innebär att han har en stor erfarenhet av olika typer av grupper, ett otal metoder och övningar och helt enkelt en solid grund att stå på.

Han har dessutom jobbat som mental tränare till ett antal idrottare, både världsmästare,  olympier, elitlag och ungdomar.

Innan han började föreläsa och utbilda har han bl.a. arbetat som lärare och som projektledare för EU-projekt med miljonbudgetar. Andreas har en gedigen bakgrund inom föreningssidan, bl.a. som styrelseledamot i både elitföreningar och breddföreningar. Han har också ett stort socialt engagemang och är bl.a. initiativtagare och drivande av ”Julänglarna” som varje jul samlar in hundratusentals kronor för att hjälpa fattiga barnfamiljer i Karlstad med omnejd att få fira ”en vanlig jul”.

There is absolutely no one standard of research that click here now is a gold standard, ms