Framgångsrika företag utbildar sin personal

Utbildning är viktigt för er framgång och för er positiva utveckling.

Andreas Kullberg är en urkraft av sällan skådat slag och en engagerad utbildare. Han
tillsammans med en genuint positiv personlighet gör kursen till en energikick på många sätt.
Chatrine Schander Ljungquist, Personalchef DSC_8581Mavie

En person som utvecklas och är i balans är en person som bidrar till en positiv utveckling på arbetsplatsen, oavsett roll.
Utbildningar hos Time2Change handlar om att ge dig ett lyft som människa och bygga personlig utveckling i de roller du har, professionellt och privat. Oavsett om du vill utbilda dig i din roll som chef, projektledare, säljare, lärare, konsult, företagare, idrottare, coach eller bara vill utvecklas som människa så har du kommit rätt.

I en utbildning så investerar du både din tid och finansiellt och vill få ut absolut max av din investering, eller hur? Du vill att det ska ge något för livet, utöver en kul utbildning och inspiration för stunden, visst gör du? Bra!
Det vill jag också att du ska få med dig. Därför är vi oftast mindre, mer exklusiva grupper så att du kan få med dig precis det som just du behöver och vill ha.

Kortare teoripass varvas med övningar och reflektioner för att allt ska sätta sig på djupet och du får med dig kunskaper som gör skillnad på riktigt.

Det är denna omsorg om varje person under utbildningen, tillsammans med utbildare i absolut världsklass som gör att våra deltagare har varit väldigt nöjda med våra utbildningar.

Jag är så säker på att du blir helt nöjd med den utbildning du väljer att vi erbjuder den generösa Time2Change-garantin. Helt nöjd eller pengarna tillbaks.  Du som deltagare ska vara 100% nöjd.

Du kan välja mellan två öppna utbildningar. De finns också som uppdragsutbildningar ni kan investera i, liksom ytterligare ett par utbildningar i världsklass. Självklart kan vi också skräddarsy en som blir helt er egen.

Hälsa Harmoni och Ledarskap
Sätt en ny tydlig riktning, där fortsatt prestation och ledarskap går hand i hand med hälsa, harmoni och balans i livet.
En livsförändrande kurs med insikter som hjälper dig bygga en tillvaro där du älskar livet mer och mer för varje dag! 🙂

Klicka här nu och läs mer.

Mental Träning för Föräldrar
är utbildningen för dig som vill vara den bästa föräldern du kan för ditt barn.
Det handlar inte om taktiker och tekniker, utan det handlar om att du ska vara närvarande, i balans och kunna förmedla vad du tycker är viktigt till ditt/dina barn.
Det går så klart inte att vara positiv och balanserad varje dag. Fast du kommer kunna vara där oftare. 🙂

Klicka här och läs mer nu.

Uppdragsutbildningar:

NLP är den perfekta utbildningen inom ledarskap, kommunikation och påverkan

Många är överens om att om du jobbar med detta i någon form är NLP helt rätt steg att ta. Den här utbildningen kommer förse dig med tekniker, modeller och förhållningssätt för att kunna skapa drivkraft, motivation och tydlighet hos både dig själv och de omkring dig. Knivskarpa verktyg, helt enkelt.
Klicka här för att ta reda på mer nu.

Ladda ner en pdf om utbildningen här: NLP info

Presentationsteknik och Påverkan
Om du någon gång gör presentationer och vill kunna påverka mer, ha större inflytande och känna dig tryggare framför en grupp så är denna utbildning perfekt för dig. Det går att göra allt från en halvdag upp till 4 dagar, beroende på hur starkt ni vill investera i er själva och er personal. Oavsett om det handlar om projektpresentation, måndagsmöte, omorganisation, försäljning, utbildning eller liknande så kommer ni kunna påverka på en helt ny nivå. Fantastiska tekniker, metoder och verktyg för att presentera och känna dig trygg och lugn under tiden.
Klicka här för att ta reda på mer nu.

 

Skräddarsy en utbildning precis för er
Självklart kan vi också skräddarsy en utbildning som passar just dig och ditt företag/organisation. Ofta vill uppdragsgivare ha en kombination av föreläsningar, preciserad utbildning för olika grupper, samt coaching. Andra vill ha en föreläsning följd av några utbildningsdagar. Ta kontakt så tar vi reda på vad som är perfekt för just er. 🙂

Klicka här för att ta kontakt nu så kan vi se vilket upplägg och vilket innehåll som är helt rätt för er.